Hi-Flexi S

Hi-Flexi S er den nyeste serie af større modul DC-inverter-drevne multi-split klimaanlæg fra Hisense. Hi-Flexi S leverer effektivt opvarmning og køling til større bygninger og lokaler. Den effektive teknologi gør det muligt at varme i nogle rum samtidig med at der køles i andre.

Stabilt indeklima

Hi-Flexi S varmer stabilt ved udetemperaturer ned til under -20° C og køler samtidigt effektivt ved udetemperaturer helt op til 52 °C. Luften fordeles behageligt i rummet gennem de fire luftlameller, som alle kan indstilles individuelt.

Hi-Flexi S fås i fire udgaver, der kan kombineres i moduler:

8HP/10HP

12HP/14HP/16HP

18HP/20HP/22HP

24HP/26HP/28HP

Pålidelig og velforberedt

Hi-Flexi S har indbygget dobbelt backup-teknologi, som sikrer høj pålidelighed. Hver varmepumpe har indbygget sit eget back up-system, hvis det primære skulle gå i stå. Derudover kan udedelene opsat i moduler tage over for hinanden, hvis begge systemer skulle ske at fejle i en af udedelene.

En del af Hisense VRF

Hi-Flexi S-serien er en del af Hisenses produktrække VRF (Variable Refrigerant Flow). VRF er også kendt som variabel kølemiddelvolumen. Det er en avanceret metode til køling og opvarmning i klimaanlæg. Strømmen af ​​Hisense VRF-kølemiddel kan varieres alt efter køle- og opvarmningsbehovet. Rumtemperaturen kan holdes i et særligt område, hvilket forbedrer komfortniveauet i indeklimaet. VRF-systemet består af en række indendørsenheder. Én udendørsenhed kan forbinde en eller flere indendørsenheder. Den samlede kølemiddelstrøm afhænger af, hvor mange indendørsenheder, der arbejder. Det intelligente kontrolsystem i Hisense VRF gør det muligt at skifte mellem opvarmning og køletilstand.

Se video