KRONOTERM VERSI

VERSI-O

Designet til at fungere udendørs. Installer den i din have eller indkørsel, på din terrasse eller endda direkte op ad væggen, så den fylder så lidt som muligt i dit hjem. VERSI-O udmærker sig ved ekstrem lydløs drift og premium design. Den kompakte VERSI-O luft/vand udendørsvarmepumpe er lavet til at fungere i kombination med HYDRO C2 eller HYDRO S2 indendørsenhederne.

Visuelt smelter udendørsenheden sammen med omgivelserne og selve bygningen. Oplev hvordan den bliver en del af sine omgivelser og går ubemærket hen. VERSI-O fås i farverne NERO, OLIO, ANTRACIT* NEBBIA*, samt i materialeversionerne CORTEN* eller INOX*.

VERSI-I

Den kompakte VERSI-I luft/vand-varmepumpe er beregnet til indendørs installation. Den leveres med alle nødvendige komponenter uden brug af nogen ekstra indendørs hydraulikenhed. Hvis du vil opvarme drikkevand med den, skal du blot tilslutte det til dit varmtvandsbeholder. VERSI-I’s lille størrelse gør det muligt at installere den på et loft, under trappen, i en kælder eller blot i et hjørne eller et lille rum. Den er designet til at blive placeret ved siden af andre husholdningsapparater eller møbler. Det minimalistiske og monolitiske design, kombineret med dens næsten lydløse funktion, passer VERSI-I perfekt ind i hjemmet.

Luft trækkes ind til varmepumpen gennem særligt isolerede udluftningskanaler. Både væg og tagløsninger fås til luftsugning og udsugning. Vælg mellem spalteudluftning til væggen eller perforeret afdækning til taget.

VERSI-I er en vidunderlig løsning for alle, der ønsker en varmepumpe installeret inde i deres bygning, samtidig med at de høster fordelene ved den lille størrelse og effektiv drift.

VERSI-X

Den kompakte VERSI-X luft/vand-varmepumpe er beregnet til både indendørs eller udendørs installation. Den er designet til at klare det hele, hvilket giver brugeren flere installationsmuligheder, fra et lille rum, hall, eller kontor, til kælder, balkon eller terrasse. Folk, der bor i flerfamilieboliger, kan bruge VERSI-X til kun at opvarme én etage, hvilket giver dem både fuldstændig uafhængighed og langt billigere omkostninger sammenlignet med andre varmesystemer. Det minimalistiske design i hvidt, næsten lydløs drift og en række installationsmuligheder placerer VERSI-X blandt verdens mest fleksible. VERSI-X er skabt til at fungere i kombination med HYDRO C2 eller HYDRO S2 indendørsenhederne.

Ekstremt støjsvag drift giver VERSI-X-ejere uovertruffen komfort og ro i sindet. Specielle adaptere, der er monteret på toppen af apparatet, lader dig også lede luft, hvorhen du vil. Brugeren kan nemt vælge, hvor de trækker og udsuger deres luft, med flere tilgængelige kombinationer.