Vi er klar med nye datoer til vores F-gas II certifikat (køletekniker op til 2,5 kg kølemiddel). Med ADR bevis

Electro Energy ønsker endnu et hold tillykke med det fine resultat.

Så er endnu et hold igennem vores uddannelse som køleteknikker med FgasII certifikat, og endnu engang har alle bestået med et meget flot resultat.

“Niveauet er meget højt, og man kan godt mærke, at det er engagerede studerende vi arbejder med fra Electro Energy” udtaler Lau Vørs der er centerleder på Maskinmesterskolens center for anvendt køleteknik.

Hos Electro Energy er vi rigtig glade for, at vi igen har kunne bidrage til, at et hold af vores gode kunder og samarbejdspartnere nu har muligheden for, at udvikle deres forretning. Det er vigtigt for os, at bevare vores gode relationer med vores kunder, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Derfor er det så glædeligt når vores kunder viser interesse for, at dygtiggøre sig indenfor de områder af energi og opvarmning, som er en del af løsningen i det danske marked for opvarmning i fremtiden.

For Electro Energy er det en mission i sig selv, at bidrage til at vores kunder bliver rustet til, at møde fremtidens udfordringer og krav til uddannelse, til lave priser og til så lidt gene for den daglige drift af deres forretning som muligt. Det er både godt for vores kunder og for Electro Energy.

”Vi er stolte af vores kunders meget fine resultater på uddannelsen som FgasII certificerede, og det er med stor glæde, at vi i marts måned påbegynder vores første uddannelsesmodul i varmepumper, i ve uddannelsen i samarbejde med københavns erhvervsakademi” udtaler Christian Gulløv

Vores næste hold starter i 2018, så kontakt allerede nu din lokale konsulent for at høre mere.