KRONOTERM ADAPT

Adapt Corten

Adapt Inox

Adapt Nero

Adapt Olio

Adapt Nebbia

Adapt Anthracit

Kvalitet fra inderst til yderst

Kronoterms Adapt er varmepumpen til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en mere miljøvenlig energiform. Har du tidligere fravalgt en varmepumpe af frygt for støjgener og et klodset udseende? Så er Kronoterm Adapt varmepumpen, du har ventet på. Som den mest støjsvage af sin slags på markedet, går Adapt-serien så godt som i ét med sine omgivelser – både visuelt og på lydsiden.

Uhørt lavt støjniveau og tidløst design

Kronoterms Adapt rangerer som den mest støjsvage luft til vand-varmepumpe på Energistyrelsens varmepumpeliste. Med et lydniveau på helt ned til bare 42 dB på udedelen, leverer Adapt hidtil uhørt lave støjværdier. Dertil kommer et tidløst design, der er skabt til på elegant vis at kunne tilpasses alle slags omgivelser.

Kronoterm Adapt findes i tre størrelser: 9 kW, 12 kW og 17 kW. Hver af størrelserne fås i seks forskellige tilpasningsvenlige farver og materialer. Vælg mellem:

 • Antracit (RAL 8019)
  Med sin mørkegrå farve, passer dette valg måske til husets facade eller vinduer. Antracit-modellen giver et mere roligt og afbalanceret helhedsindtryk, der ikke forstyrrer øjet.
 • Olivengrøn (RAL 6003)
  Olivengrøn vælges ofte til placeringen i haven, hvor den matte grønne farve matcher med hækken eller græsplænen.
 • Corten stål
  Corten stål korroderer over tid og beskytter sig selv med et smukt rustikt rustlag, der samtidig giver varmepumpen et næsten skulpturelt udseende. Den dybe rødbrune farve står godt til det røde murstenshus.
 • Rustfrit stål
  Et klassisk og samtidig ekstremt vejrbestandige valg. Rustfrit stål er velegnet til placeringer i kystnære områder med saltholdig luft.
 • Nebbia
 • Nero

Gennemtænkt og intuitiv betjening

Kronoterms varmepumper kommer alle med den samme standardstyring, der også omfatter en App til smartphones og betjening fra din computer. Betjeningsvenligheden er i højsædet, og du kan nemt og bekvemt indstille din varmepumpe fra sofaen eller på farten, så du kan komme hjem til et opvarmet hus.

Kompakt og pladsbesparende indedel

Alle Kronoterms modeller er konstrueret med minimum pladsbehov for øje. Med bare 60 cm i bredden og indbygget buffertank, passer indedelen ind i selv de mindste rum.