Electro Energy A/S skifter ud på posten som administrerende direktør for den danske leverandør af effektive klima- og energiløsninger til professionelle. Susanne Nørgaard overtager posten efter Christian Gulløv, der efter eget ønske fratræder efter 14 år som administrerende direktør.

Susanne Nørgaard har mere end 20 års erfaring fra IT- og telebranchen, A. P. Møller – Mærsk og ATP med salg og levering af løsninger til offentlige og private kunder. Senest kommer hun fra en stilling som Vice President i KMD.

Bestyrelsesformand Britta K. Stenholt siger: ”Electro Energy er en velrenommeret virksomhed i et marked, der er i høj vækst. Vi ønsker at spille en fremtrædende rolle i markedet. Susanne Nørgaard har mange års erfaring med at drive forandringer og en skarp vækstdagsorden, hvor medarbejdere og kunder er tilfredse, produkterne leveres efter kundernes ønsker, og økonomien er sund. Vi forventer, at Susanne Nørgaard kan tilføre eksekveringskraft og viden udefra, som kan styrke Electro Energy og accelerere virksomhedens vækst.”

”Jeg vil gerne takke Christian Gulløv for hans store indsats for Electro Energy, der har opnået en solid position i et marked, der har et stort potentiale. Under hans ledelse har virksomheden omstillet sig og skabt en forretning af klima- og energiløsninger, der er på størrelse med den olie- og gasbaserede virksomhed, som virksomheden udsprang fra i 1964. Jeg ønsker Christian alt det bedste”

Susanne Nørgaard tiltræder stillingen som administrerende direktør den 15. januar 2024.

Venlig hilsen
Britta Korre Stenholt, Bestyrelsesformand

Electro Energy A/S Electro Energy har i dag knap 30 medarbejdere og en bruttofortjeneste på DKK 29 mio. Virksomheden dækker hele Danmark og har kontorer i Glostrup, Kolding og Nr. Sundby. Electro Energy har siden 2013 været ejet af STARK Danmark A/S